.

.

2015. augusztus 18., kedd

Zeca Pagodinho koncert!!...Zeca Pagodinho show!!...

Mar honapok ota vartam tukon ulve a Zeca Pagodinho koncertet, mert nagyon szeretem a szamait es kulon orom volt, hogy Santosban lepett fel a hetvegen. Tobbek kozott azert is voltam nagyon feldobva, mert hihetetlen volt, hogy akinek a koncertjeit olyan sokaig (evekig) neztem a YouTube-on, Europaban, az most itt volt eloben, par tiz meterre tolem. (Talan egyszer Jorge Aragao-t is meglatom eloben, szinpadon, mindenesetre rajta tartom a szemem koncertnaptarjan.)
Nem nagyon birom (mar) a tomeget, igy inkabb az egyik lelaton foglaltunk asztalt, de mivel csak 4 szemelyes helyek voltak, igy elhivtunk egy barati hazaspart, Luizt es Elit is. 
Aznap Caiot elvittuk a nagyszuleihez, hogy ott toltse az ejszakat, es megkertuk Melt, hogy o is aludjon ott, hogy Caionak legyen tarsasaga.

A koncert este 10-re volt kiirva, ami persze meg csak az elozenekart jelentette. A Grupo Tempero gyakorlatilag egy teljes koncertet nyomott le bemelegiteskent, ugyanis fel 11-tol fel 1-ig voltak a szinpadon, de a hangulat nagyon jo volt, es az elozenekar alatt kezdett csak megtelni a csarnok.

Az alabbi videon egy lelkes resztvevo szinten bemelegit, a bacsinak benne van a bugi a lababan rendesen :-)

https://www.youtube.com/watch?v=Rn8mW9qnzhE

Mar majdnem 1 ora volt, mire Zeca Pagodinho a szinpadra lepett es hozta a formajat, volt mellette az asztalon a pohar bor es sor is, es nagyon orultem, mert sok olyan szamot enekelt amit ismertem, igaz, dalszovegek tekinteteben azert eleg nagy a kihivas, de probalom oket megjegyezni. Meg par ev es okek leszunk. :-)

2 oras volt a koncert, utana pedig lemetunk a partra enni valamit, illetve en inni caipiranhat mert (mino borzalom) a stadionban csak vodkat, sort es whiskyt arultak, pedig en ugy ra voltam keszulve, hogy caipirinhaval a kezemben nezem vegig a koncertet. (ebbol vegul whiskyvel a kezemben koncertnezes lett, ami valljuk be, kandallo elott pattogo tuznel meg elmegy, de ide valahogy nem illett, nem is ittam belole tobbet...)

Alabb egy video, a hangulat szerintem jol atjon, ahogy az egesz stadion tancolt es enekelt, illetve kepek. 

https://www.youtube.com/watch?v=mo9YklGM47E

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Finally! The day of Zeca Pagodinho show has arrived! I have been waiting for this show for months now and it is incredible that what I was watching only on YouTube for years, it`s here now, in front of my eyes, and I have the chance to enjoy it LIVE! :-)

The show was scheduled at 10pm but the opening act, Grupo Tempero literally made a two hours show before Zeca Pagodinho came to the stage around 12.30am. By that time the stadium got full and the atmosphere was really good. 

In this video a man is dancing during the opening act; he feels the rhythm for sure:)

 https://www.youtube.com/watch?v=Rn8mW9qnzhE

Altough Zeca Pagodinho was promoting his new album (Ser Humano) he did sang other his well known songs making me really happy as I knew not only the songs but some of the lyrics too. 

My only disappointment was that caipirinha was not sold! How came?? I was really prepared to watch the concert with a glass of cold and strong caipirinha in my hand but only beer, vodka and whiskey was on the wine list. Alternatively I had a glass of whiskey but I have to tell it didn't really fit to the event.

After the concert we went to have some snack at the beach (where I finally got my caipirinha portion) and were chatting until almost 5am.

Under below link is some part of the show, I think the good atmosphere is really noticeable. :-)

https://www.youtube.com/watch?v=mo9YklGM47E










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése