.

.

2016. július 22., péntek

Toboroz a haditengerészet...Navy recruits...

Pár napra beállt a kikötőbe a haditengerészet egyik hajója és toborzással egybekötött nyílt napot szerveztek, így mi is kimentünk megnézni hogyan is néz ki egy ekkora hajó közelről.

Azt a hajót amit mi is láttunk csak reprezentatív célból használják, valamint tréningeket tartanak rajta. Folyamatosan úton van, és nemcsak Brazíliát érinti, hanem az Atlanti óceánon néha elérik Európát, vagy az USA-t is. 

Még sosem láttam közelről vagy voltam ekkora méretű hajón, és tök érdekes volt sétálni a fedélzeten, olyan volt mint az akció filmekben. :-)

A belső kabinokba sajnos nem engedtek be, pedig jó lett volna benézni oda is. De akkora volt a sor, hogy ilyen körforgás szerűen mentek az emberek, és egy csoport nem sok időt töltött fenn; hamarosan a jött a következő.

Így miután kinézelődtük magunkat és vettünk fel szórólapot, el is jöttünk, és elmentünk fagyizni a legközelebbi cukrászdába.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One of the ships of the Brazilian Navy stopped by in the port of Santos to recruit new staff and an open day was organised so we went to see how such a huge ship looks like in real.

The ship we saw is used only for representative purpose and training courses are hold on it. It is constantly on the move and cruises not only near Brazil but sometimes reaches Europe or the U.S. too. 

I have never seen or have been to any ship of this size and it was very interesting to walk on the board; it was like being in an action movie :-)

Unfortunately we were not allowed to enter the cabins although I was curious to see them too. But there were so many people there to see the ship that we were divided into groups and spent just a short time on board.

Hence, once we finished the sightseeing and picked some leaflets, we left to have an ice cream nearby.  










 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése